Osby Bowlingsällskap tillbaka i div 2

Osby Bowlingsällskap tillbaka i div 2

0

Efter bara ett år i division 3 är Osby BS tillbaka i div. 2 igen. Bowlingsällskapet vann överlägset sin grupp i sydöstra trean efter endast en förlust på 22 matcher.

Målet för föreningen, som funnits sedan 1975, blir nu att försöka stabilisera sig i tvåan. De senaste åren har klubben pendlat mellan tvåan och trean. Laget har haft lite otur med skador i truppen, dock inget som hindrade dem att överlägset vinna sin division 3- serie

– Trots några nya i laget förlorade de endast en match och jag vill särskilt nämna några ungdomar som spelat bra i A-laget; Axel Eddysson (16 år) och Filip Ståhl (21 år). Det finns även några ungdomar som spelat i F-laget som säkert kommer att kämpa för att ta en plats i A-Laget nästa säsong, berättar Maria Carlsson, kassör i föreningen.

Nästa säsong som börjar i juli har Bowlingsällskapet ett lag i div. 2 och ett i div. 3.

– Vi har nu ca 40 medlemmar i åldrarna 7 – 73 år men vill gärna ha fler. Varje onsdag är det träning för ungdomar mellan 17.30-19.00 (med utbildade tränare) och 19.00-21.00 för seniorer. Skulle du vilja testa så kom gärna ner till hallen, du får prova på gratis två gånger.