Högtryck på gymmet

Högtryck på gymmet

0

Januari är här och det råder full aktivitet på Göinge Träningscenter i både Glimåkra och Sibbhult. Nytt år innebär för många en nystart med både träning och med nya sunda kostvanor. Årets schema körde i gång vecka 2 och det märks på gruppträningen att många vill komma igång med sin motion. Antalet tränande i gymmet utökas hela tiden och många kunder i dag vill inte passa tider utan vill träna när man har möjlighet. Vi har generösa öppettider med tagg och man kan även få utökade tider om behovet finns, säger Malin Alricsson.

Träningscenter i Sibbhult öppnade i april 2018 och sedan dess har det fyllts på med många träningssugna kommuninvånare. Göinge Träningscenter i Sibbhult har gett oss minst 300 nya kunder. Vi är en modern träningsanläggning som kan erbjuda ett brett utbud på två orter i kommunen. Det finns två välutrustade gym, personlig träning s.k. P-T träning, varierande gruppträning, olika kurser, Queenax och en välbesökt Göingebox, där man tränar crossfitinspirerande pass. Vi har satsat på en mogen publik och designat utbudet därefter. Självklart är ungdomarna välkomna och vi har yngre kunder som tränar flitigt. Under våren 2019 ska vi sätta igång en Tonårsgrupp, där vi riktar träningen helt till dessa. Tonårsgruppen bjuder in både killar och tjejer.

Varje vecka tränar ett härligt gäng seniorträning måndag och fredag. Träning blir viktigare och viktigare ju äldre man blir. Det har denna gruppen verkligen visat. Efter varje fredagspass bjuds det alltid på fika. Det hör till!

Göinge Träningscenter erbjuder även alla att använda sig av ett digitalt hjälpmedel i form av en egen app -TWIIK. Det är en app i mobilen där du kan få personlig hjälp med allt från kost till personlig träning. Alla kan även köpa ett abonnemang, där man får hjälp med att hitta färdiga program och kurser att följa. Ett smidigt och enkelt hjälpmedel som många vill använda.

Ett annat hjälpmedel som vi använder oss av är en Inbody-scanner. Detta är en speciell kroppsmätningsvåg, där vi får reda på utgångsläget hos varje kund. Det är både roligare och mer inspirerande att följa sin egen utveckling oavsett om det handlar om viktkontroll, muskelbyggande eller välmående. Vågen kan även användas av icke medlemmar, så det är bara att höra av sig, säger personliga tränaren Malin.

Att äga två träningsanläggningar är en livsstil och alla fyra ägarna lägger ner mycket tid och energi i sitt projekt. Sedan starten 2010 har Göinge Träningscenter utvecklats till Östra Göinges modernaste gym. Vi har satsat mycket pengar och tid i vårt projekt. Vi ser en stor uppskattning hos våra kunder och det ger oss drivkraft att fortsätta utvecklas. 2019, here we come!

Häng med du också!
Östra Göinge fräschaste gym erbjuder
• Två välutrustade gym i toppklass!
• Göingeboxen
• Queenax
• Hoist
• Gruppträning
• Inbodyscanning
• Egen träningsapp TWIIK
• Personlig Träning
• Olika kurser
• Senior-träning
• Kosthjälp

Du hittar all info på
www.goingetraningscenter.se