Friskis – här är rörelseglädjen grundpelaren

Friskis – här är rörelseglädjen grundpelaren

0

Januari, månaden när många startar upp sin träning igen och vi får in många nya medlemmar till Friskis. Att ta sig in genom dörrarna till Friskis för första gången kan vara ett stort steg för många. Det är inte lätt att veta vad man skall börja med när man inte har tränat förut. Friskis verksamhetsidé är att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det innebär inte att all träning är för alla men det ska finnas något för alla, oavsett träningsvana, ambitionsnivå eller fysiska förutsättningar.

Softträning för nya
Är man helt ny till träning och vill gå på gruppträning så är våra Softpass ett bra val. I vår Softträning får man mycket guidning och träningen är ostressad och uppbyggande. Den är rejäl och snäll på samma gång. Vi har så klart även pass för dem som vill ligga på gränsen av sin förmåga och utmana sig ordentligt. För den som vill prova något nytt har Friskis fyra nya pass denna vår.

Gym med instruktör
Vissa av dem som kommer till oss vill inte träna i grupp. Då brukar vi rekommendera gymmet. I vårt gymkort ingår en timme med en av våra utbildade instruktörer. De hjälper till att göra ett träningsprogram utifrån medlemmens behov och mål. Det är ett bra sätt att bli ”kompis” med gymmet.

Lust till rörelse
För Friskis är rörelseglädjen en grundpelare. Leendet vinner över alla ”jag-borde-tankar”. Träning skall främst styras av lusten att röra sig och då gäller det att hitta träningen som ger den känslan. Kanske är det dock inte alltid träningen i sig som ger dig känslan, det kan vara människorna du tränar med, eller en ledare som du gillar extra mycket eller att någon känner igen dig när du kommer till träningen. På Friskis pratar vi mycket om mötet mellan människor och hur viktigt det är för den totala upplevelsen.

Alla Friskis funktionärer hjälps åt att jobba efter mottot ”Tillsammans för hela Älmhult i rörelse”.
Välkommen till oss!