Food & Fun fair

Food & Fun fair

0

Lördagen den 25 maj är det dags för Internationella skolans Food & Fun fair på Stortorget i Älmhult. Då är det läge att prova olika sorters mat från olika delar av världen och delta i roliga aktiviteter som passar både barn och vuxna.

Det är tredje året som Food & Fun fair håller till på Storgtorget men traditionen med en marknad för mat och roliga aktiviteter startade på Internationella skolan redan för sex år sedan. Skolan har över 40 olika nationaliteter och marknaden är ett event som föräldrar, skolpersonal och elever möjliggör tillsammans.
På marknaden anordnas olika aktiviteter för barn och vuxna. Det kommer att bli underhållning, bakluckeloppis och hoppborg men framför allt mat från olika delar av världen. Föräldrar och medarbetare på skolan lagar och serverar mat från sina hemländer till förmånliga priser.

För eleverna är det ett viktigt inslag att få presentera sin skola för övriga invånare i Älmhult och alla hälsas varmt välkomna. Alla intäkter från mässan delas mellan de deltagande klasserna och används till olika aktiviteter och resor under läsåret.