Christian testar klädbutik i Älmhult

Christian testar klädbutik i Älmhult

0

Christian Himsel från Växjö har lång erfarenhet i klädbranschen. Han förser branschen med en handfull varumärken, som har framtiden för sig.

–Ja det är inte de mest kända, men ligger rätt i tiden, har hög kvalitet och bra pris, förklarar Christian. Jag har även en del andra uppdrag också när det gäller kläder. I sommar testar vi med en butik på Älmhults Handelsområde. Sen får vi utvärdera och se hur vi går vidare.

Jag tror ju på Älmhults Handelsområde. Intresset kommer att öka, samtidigt är det ju en balans med centrumhandeln.

Vilja och våga

Handeln överlag är under konstruktion. Våra köpmönster förändras i takt med att möjligheterna ökar och gör det enklare.

–Det har drabbat en hel del butiker, menar Christian. Omställningen kommer att fortsätta och ta mer andelar. Så det är viktigt att man hänger med i utbudet. De butiker som gör sig tillgängliga både fysiskt och med näthandelslösning, följer med i omställningen. Men det krävs kunskap, vilja och att våga. Med tillgänglighet menas att du finns där kunderna rör sig. Att du erbjuder produkter de letar efter och till ett pris de är beredda att betala.

Bra mix

Butiken, Care of Store, är ett försöksprojekt. Idag är det Christian och nyanställda Felicia Kjellman från Älmhult som tar emot kunderna. I juli så ansluter en person till.

–Jag har varit här ett par veckor nu och trivs jättebra, berättar Felicia. Vårt sortiment är brett och vänder sig till både dam och herr, så det är en bra mix av kunder. Kan bli mycket mer när folk får reda på att vi finns här ute, förklarar Felicia.

Christian hoppas nu på turisterna och att en medverkan i denna tidning ökar intresset för Care of Store. (Så klart det gör)

Text och bild: johnny@alltomalmhult.se

Kommentarer
  • Gabriela Göransson#1

    juli 17, 2017

    Tack så mycket för att dela sådan proffsig post. Detta är en de mest användbara artikeln för mig. Jag har lärt mig massa tänker i denna webbplats. Jag kommer bokmärke din webbplats. Jag är nöjd att söka ut många bra information här inom gällande tack för delning. Vänligen hålla slik. Tack igen.