Välkommen som annonsör

 

Nr. 21 – 2019. Material till färdig annons vill vi ha senast …

Fredagen den 22 november 2019

 

Vill du ha hjälp med din annons? Lämna manus i god tid innan datumet ovan!

Din annons publiceras i Allt om Osby/Göinge/Älmhult Nr 21 2019, som kommer till ca 30.000 hushåll onsdagen den 4 december. Detta nummer ges ut i Osby kommun, Ö. Göinge kommun, Älmhults kommun och i Hästveda. Vill du veta mer om priser och olika annonsformat? Klicka på länken.

Pris och annonsinfo 2019

SKICKA ANNONSMATERIAL HIT:
Kom in till oss med manus på Hantverksgatan 5, i Osby.
Skicka e-post: annons@espressomedia.se,
Skicka brev: Espresso reklambyrå, Hantverksgatan 5, 283 21 Osby.

 

Vill du annonsera på vår Familjesida?

Här hittar du priser och info www.alltomosby.se/wordpress/familjesidan/

 

Om tidningen

Tidningen kommer ut varannan onsdag varav en av utgivningarna är vid lönehelg. Tidningen Allt om Osby/Göinge/Älmhult distribueras till alla hushåll i Osby, Östra Göinge, Älmhults kommun och Hästveda. Upplaga ca 30.000 ex. Det betyder att du når drygt 50 000 personer varje gång du vill vara med i tidningen.

Vår ambition är att bli en ”riktig” lokaltidning. Vi vill vara ett forum för all företagsamhet, all föreningsverksamhet, kommunal information och även ett språkrör för invånarna. Om vi kan samla allt detta på ett och samma ställe, kan du få en garanti för att tidningen läses till 100%. Det är så vi ser det. En tidning som är till 100% lokal.

Allt om Osby/Göinge/Älmhult är i format 235×315 mm och normalt på 48 sidor. Det kan variera beroende på period under året. Tidningen trycks i färg.